Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Италијански ресторани > Скопје

Ресторан Аванти Пица Бар

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Аванти Пица Бар

  Адреса: Ул. Македонија бр. 29 локал 1
  Е-пошта: avantibobi7@gmail.com
  Места за седење (внатре): 80
  Места за седење (надвор): 30
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00-24:00 / 08:00-01:00 Недела 12:00-22:00
  Вид на музика: Италијанска, Шпанска
  Датум на отворање: 09.01.2017
  Посети на web страницата: 10366
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис
   Локација
   Инфо

   Ресторан Аванти Пица Бар

   Адреса: Ул. Македонија бр. 29 локал 1
   Е-пошта: avantibobi7@gmail.com
   Места за седење (внатре): 80
   Места за седење (надвор): 30
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00-24:00 / 08:00-01:00 Недела 12:00-22:00
   Вид на музика: Италијанска, Шпанска
   Датум на отворање: 09.01.2017
   Посети на web страницата: 10366
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 547
   РЕЗЕРВИРАЈ