Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Пица ресторани > Струга

Пица ресторан Ангела

  Галерија:
  Инфо

  Пица ресторан Ангела

  Места за седење (внатре): 25
  Места за седење (надвор): 50
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 10
  Работно време: 10:00-24:00/ 10:00-01:00
  Вид на музика: Интернационална
  Датум на отворање: 07.06.2002
  Посети на web страницата: 10267
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Пица ресторанот Ангела се наоѓа на кејот на реката Црн Дрим.

   Повелете посетете не.

   Локација
   Инфо

   Пица ресторан Ангела

   Места за седење (внатре): 25
   Места за седење (надвор): 50
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 10
   Работно време: 10:00-24:00/ 10:00-01:00
   Вид на музика: Интернационална
   Датум на отворање: 07.06.2002
   Посети на web страницата: 10267
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 899
   РЕЗЕРВИРАЈ