Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Свадби и прослави > Скопје

Ресторан Амор

  Галерија:
  Опис

  Добро ни дојдовте!!! Ресторан Амор е нов луксузен ресторан за свадби, но и други разноразни свечености кои ви се на Вас важни како, веридби, крштевки, матурски,апсолвентски, празнични прослави, бизнис конгреси и сл.

  Ресторанот е отворен на 10.09.2014 година се наоѓа во општина Кисела Вода, на бул. Борис Трајковски бр. 210 или поранешна улица Првомајска, на само 5км од центарот на Скопје, која има пристап од самата улица,а исто така има и автобуска станица пред самиот ресторан.

  Самиот ресторан има свој паркинг за 150-200 возила. Кога влегувате во ресторанот има преубаво фоаје ,па потоа следи и самата сала која Ве наведува да мислите дека сте во некоја бајка. Со врвниот избор на бои и тонови на ентериерот како и неговиот дизајн, богат со романтични детали, сигурни сме дека ќе ги исполни сите Ваши очекувања.

  Посебен елемент кој може да го промени визуелниот изглед е осветлувањето кое дава гламурозен детал распостранет низ целата сала,а на делови може да биде во бои кои Вие ќе ги посакате. Ресторанот се простира на 1200м2 од кои 150м2 е фоајето, 900м2 е салата и кујна од 150м2.

  Капацитетот на салата е до 500 гости, но има можност и за преградување на дел од салата со што се добива поинтимен дел за помалку гости.

  Подиумот за играње е доста простран и неговата големина зависи од бројот на гости.

  Инфо

  Ресторан Амор

  Адреса: Борис Трајковски бр.210 (првомајска бб)
  Веб сајт: http://www.restoranamor.mk
  Е-пошта: contact@restoranamor.mk
  Места за седење (внатре): 500
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: 150
  Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
  Вид на музика: По договор
  Датум на отворање: 09.10.2014
  Посети на web страницата: 14281
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Добро ни дојдовте!!! Ресторан Амор е нов луксузен ресторан за свадби, но и други разноразни свечености кои ви се на Вас важни како, веридби, крштевки, матурски,апсолвентски, празнични прослави, бизнис конгреси и сл.

   Ресторанот е отворен на 10.09.2014 година се наоѓа во општина Кисела Вода, на бул. Борис Трајковски бр. 210 или поранешна улица Првомајска, на само 5км од центарот на Скопје, која има пристап од самата улица,а исто така има и автобуска станица пред самиот ресторан.

   Самиот ресторан има свој паркинг за 150-200 возила. Кога влегувате во ресторанот има преубаво фоаје ,па потоа следи и самата сала која Ве наведува да мислите дека сте во некоја бајка. Со врвниот избор на бои и тонови на ентериерот како и неговиот дизајн, богат со романтични детали, сигурни сме дека ќе ги исполни сите Ваши очекувања.

   Посебен елемент кој може да го промени визуелниот изглед е осветлувањето кое дава гламурозен детал распостранет низ целата сала,а на делови може да биде во бои кои Вие ќе ги посакате. Ресторанот се простира на 1200м2 од кои 150м2 е фоајето, 900м2 е салата и кујна од 150м2.

   Капацитетот на салата е до 500 гости, но има можност и за преградување на дел од салата со што се добива поинтимен дел за помалку гости.

   Подиумот за играње е доста простран и неговата големина зависи од бројот на гости.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Амор

   Адреса: Борис Трајковски бр.210 (првомајска бб)
   Веб сајт: http://www.restoranamor.mk
   Е-пошта: contact@restoranamor.mk
   Места за седење (внатре): 500
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: 150
   Работно време: 09:00-24:00/ 09:00-01:00
   Вид на музика: По договор
   Датум на отворање: 09.10.2014
   Посети на web страницата: 14281
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 654
   РЕЗЕРВИРАЈ