Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Мексикански ресторани > Скопје

Ресторан Амигос

  Галерија:
  Инфо

  Ресторан Амигос

  Адреса: Ул. Македонија бр. 11
  Веб сајт: http://www.amigos.com.mk
  Е-пошта: amigos@magnetik.com.mk
  Места за седење (внатре): 70
  Места за седење (надвор): 30
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
  Вид на музика: Латино, Џез Свинг
  Датум на отворање: 01.06.2006
  Посети на web страницата: 19107
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Во моментов нема ниту еден коментар!
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
   Галерија:
   Опис

   Kај нас во Амигос се трудиме нашите гости да имаат незаборавно искуство уживајќи во секој автентичен пијалок и секој специјалитет подготвен со љубов и внимание. Нашиот тим секогаш ги користи најдобрите состојки во подготовка на специјалитетите создавајќи едно поинакво кулинарско искуство кое ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови. Нема храна или пијалок кои ќе излезат од нашата кујна или шанк, а ние самите не би ги уживале.

   Локација
   Инфо

   Ресторан Амигос

   Адреса: Ул. Македонија бр. 11
   Веб сајт: http://www.amigos.com.mk
   Е-пошта: amigos@magnetik.com.mk
   Места за седење (внатре): 70
   Места за седење (надвор): 30
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00
   Вид на музика: Латино, Џез Свинг
   Датум на отворање: 01.06.2006
   Посети на web страницата: 19107
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Во моментов нема ниту еден коментар!
   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 901
   РЕЗЕРВИРАЈ