Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН
Гостилници > Скопје

Гостилница 5-ка

  Галерија:
  Инфо

  Гостилница 5-ка

  Адреса: Јуриј Гагарин бр.17
  Е-пошта: gjakomk@gmail.com
  Места за седење (внатре): 50
  Места за седење (надвор): 40
  Картички: Visa,MasterCard,Maestro
  Јазици: Англиски
  Паркинг: Слободен
  Работно време: 08:00-24:00/08:00-01:00
  Вид на музика: Поп, Џез
  Датум на отворање: 10.02.2017
  Посети на web страницата: 565
  Безжичен интернет пристап (WiFi)
  Локација
  Одберете начин кој највеќе ви одговара и
  РЕЗЕРВИРАЈТЕ
  Може да одберете опција
  и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
  Или јавете се на:
  02 3085600 локал 559
   Галерија:
   Опис

   Нашата приказна започнува со идеата како да го задржиме традиционалното македонско мени, а воедно да го зачиниме со нова атмосфера за конзумирање на храна.

   До сега, ќебапите и шопската салата се вклопуваа со етно амбиентален стил и народна музика.

   Кај нас, додека мезите, можете да уживате во vintage style на ентериерот и да слушате light jazz, latino ili pop rock.

   Новитетот е во интеграцијата на навидум некомплементарни елементи.

   Храброста да експериментираме се претвори во успешен проект.

   Повелете во нашата приказна ! 

   Локација
   Инфо

   Гостилница 5-ка

   Адреса: Јуриј Гагарин бр.17
   Е-пошта: gjakomk@gmail.com
   Места за седење (внатре): 50
   Места за седење (надвор): 40
   Картички: Visa,MasterCard,Maestro
   Јазици: Англиски
   Паркинг: Слободен
   Работно време: 08:00-24:00/08:00-01:00
   Вид на музика: Поп, Џез
   Датум на отворање: 10.02.2017
   Посети на web страницата: 565
   Безжичен интернет пристап (WiFi)   Одберете начин кој највеќе ви одговара и
   РЕЗЕРВИРАЈТЕ
   Може да одберете опција
   и веднаш ќе ве поврземе со ресторанот
   Или јавете се на:
   02 3085600 локал 559
   РЕЗЕРВИРАЈ