Најави се
x
ПРИЈАВИ РЕСТОРАН

ОБЈАВЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС НА GOOGLE
Зошто GOOGLE Street View | trusted?

Google е светски најкористената платформа за интернет пребарувања - 90% од светските пребарувања на интернет се преку Google платформите.

87% од светските патувачи истражуваат и ги планираат своите патувања преку Google Maps апликацијата, пред воопшто да тргнат на своето патување.

По имплементирање на Street View | trusted ќе Ви бидат достапни повеќе начини како да привлечете повеќе посети и коментари а на овој начин Вашите информации се појавуваат помеѓу првите резултати на Google Search.

Исто така оваа услуга ќе придонесе за органско зголемување на посетите на Вашата веб страница и профил на социјаните мрежи од 20 до 50%


Што добивате?

Виртуелна "тура (прошетка)" низ Вашиот објект/и, изработена од нашиот сертифициран "Google" фотограф.

Креирање на "бизнис" картичка која ќе биде објавена на "Google" платформите а ќе содржи:

* Локација на Google Maps
* Вашето лого
* Веб страница
* Контакт телефон зо можност за директно јавување
* Навигација до Вашиот објект
* Професионални фотографии
* Street View - посета од улица
* See Inside - виртуелната тура низ Вашиот објект

Како се одвива процесот и колку тоа чини?

1. Креирање и верификација на бизнисот на Google+ (Бесплатно)

2. Позиционирање на Google Maps и Google Search (Бесплатно)

3. Професионално фотографирање, изработка на 360 прошетка низ вашиот бизнис (цената за зависи од големината на објектот, побарајте понуда на 360@restorani.mk)

4. Поставување на фотографиите и 360 виртуелната прошетка на Google платформите, на Вашата веб страница и социјалните медиуми.


За дополнителни информации контактирајте го нашиот Google сертифициран фотограф:

Борјан Игнатовски
Тел: +389 71 27 97 07
Е-маил: 360@restorani.mkСТИЛОВИ НА ПОСЛУЖУВАЊЕ ХРАНА

Ако не сте навлегле подетално во оваа тема или посебно не сте се заинтересирале, сигурно никогаш нема да се сетите дека има повеќе од два вида сервирање на храна
Повеќе >>

НОВОСТИ
ОБЈАВЕТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС НА GOOGLE
Google е светски најкористената платформа за интернет пребарувања - 90% од светските пребарувања на интернет се преку Google платформите