10 Jun, 2019

Традиционална вечер со домашни специјалитети

Традиционална вечер со домашни специјалитети

Традицијата е секогаш водилка низ животот. Овојпат водени од идејата да го подготвиме најдоброто од нашата домашна кујна, креиравме специјално мени наменето за уживање на сите сетила, преку вкусот на традицијата и совршенството.


Почнувајќи од оваа среда (секој понеделник и среда), повелете во Four на традиционална незаборавна вечер со домашни специјалитети. Повеќе информации и резервации на Ресторан Four