ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
Одберете јазик:     
 
 
 
 
 
 
 
 
rkeeper
  РЕСТОРАНИ-ДЕТСКО КАТЧЕ
Ресторан Астера
Ресторан Астера Скопје  
Додека вие уживате во пријатниот амбиент со добар пијалок и одлична храна, вашите деца се забавуваат бесплатно во детското катче на Астера lounge bar & kids club...
 
 
 
  НАЈБАРАНИ РЕСТОРАНИ
Ресторан Ла Tана
Ресторан Рагуза 919
Ресторан Буре Етно Клуб
Клуб Ресторан ЧИКАГО
Ресторан Градина
 
ragusa919
 
  ПРЕПОРАЧАНИ ВИНА
ЕМОЦИЈА 2006
* Јасна сламесто жолта боја
* Свеж мирис со интензивни хербални ароми, со цветни тонови.
* Хармоничен, интензивен, пријатно слаткаст вкус на дуња и зрела крушка.
 
 
ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
  © Copyright 2006-2014 www.restorani.mk, All Rights Reserved.