ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
Одберете јазик:     
 
 
 
 
 
 
 
   за резервации +389 2 60 90 606

МКЦ клуб ресторан

Клуб и Ресторан, добра лапачка од 08 до 24:00, добро музиче, вечерни настани-концерти на многу интересни бендови и Dj-и (World music, Jazz, Rock, Современа алтернатива, електроника), одлично место за поромоции, приватни журки, видео проекции.

Понуда на екстра кетеринг услуги.

 
  Локација на ресторанот
  Скопје  

View MKC club & restaurant in a larger map
 
 
 
  ГАЛЕРИЈА
 
  360° - ГАЛЕРИЈА
 
  МЕНИ
- МЕНИ – за денес и за деновиве
- Пијалоци
- Винска Колонa
 
  ИНФО
Број места (внатре):120
Број места (надвор):20
Дополнително инфо:кетеринг услуги, WI-FI
Паркинг места:40
Начини на плаќање:Visa, Master Card, Maestro
Вид на музика:Bosanova, Smooth jazz, Lounge
Јазици на услуга:Англиски
Датум на отворање:2010
Локација на ресторанот: Кеј Димитар Влахов б.б.,Скопје
Работно време:08:00-24:00/ 08:00-01:00
e-mail: vlatko@clubmkc.com
Web:http://www.mkc.restorani.mk
Овој ресторан е посетен 31256 пати
 
 
 
ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
  © Copyright 2006-2011 www.restorani.mk, All Rights Reserved.