ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
Одберете јазик:     
 
 
 
 
 
 
 
   за резервации 

 
  Локација на ресторанот
    
 
 
  ГАЛЕРИЈА
 
 
  МЕНИ
 
  ИНФО
Број места (внатре):
Број места (надвор):
Дополнително инфо:
Паркинг места:
Начини на плаќање:
Вид на музика:
Јазици на услуга:
Датум на отворање:
Локација на ресторанот: ,
Работно време:
e-mail: /
Web:/
Овој ресторан е посетен пати
 
 
 
ПОЧЕТНА | ЗА НАС | ПРИЈАВИ РЕСТОРАН | КОНТАКТ
  © Copyright 2006-2011 www.restorani.mk, All Rights Reserved.